van Wely optiek

Meer dan vijf jaar ervaring

Interieurprojecten op maat

Zullen we kennis maken?

Restyling Van Wely Optiek Boxmeer

Van Wely Optiek vierde in 2015 het vijftigjarig bestaan. Een jaar later volgde een nieuwe winkelinrichting, die de visie voor de toekomst uitstraalt. Het is als het ware een verlengstuk van de boodschap die Van Wely uitdraagt: de gezelligste winkel zijn waar je bovendien de leukste brillen kunt vinden.

Swinkels Interieurbouw realiseerde het interieur, dat buitengewoon fraai en herkenbaar is geworden. Het creëert een warme sfeer waarin elke bril uit het assortiment een eigen plaatsje heeft gekregen. Sfeer en beleving zijn het uitgangspunt. Het interieur heeft een industriële, moderne look met een duidelijke knipoog naar vroeger. Maar het mocht ook niet te gangbaar zijn, want zoveel brillenzaken zijn al zo ‘steriel’.

We hebben veel gewerkt in natuurlijke houtkleuren. We bouwden bijzondere vitrinekasten, maar ook een strakke balie en een stoere spreektafel. Tot in detail werd door ons meegedacht en dat leverde onder meer unieke brillenlades op. In de pop-upstore ten slotte, kunnen leveranciers één maand lang hun (nieuwe) merken op de kaart zetten.

Project impressies